Aanleg en renovatie

Aanleg

Een nieuwe tuin bij een huis maakt de bewoners vrolijk. Plannen maken over paden, terrassen, welke steensoort(en), borders, grensafscheiding, gazon, speeltoestellen etc.

Tuinverzorging Jos Joosten kan hierin veel voor u betekenen. Samen nemen wij u wensen op en smeden dit tot een ontwerp dat het best bij u en uw woning past. Wanneer hierin overeenstemming is bereikt kan dan eventueel de tuin door ons aangelegd worden. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp professioneel uitgevoerd wordt met grote zorg en kwaliteit.

Renovatie

Renovatie betekent gedeeltelijk of geheel vernieuwen, verbeteren. Dit geldt ook voor uw tuin. Wanneer er bepaalde delen in uw tuin aan renovatie toe zijn, dan betekent het niet dat alles vernieuwd hoeft te worden. Tuinverzorging Jos Joosten kan aan uw wensen tegemoet komen door alleen die delen te vernieuwen die u aangeeft.

Dit kan zijn, het verplaatsen van het terras of de keuze voor een andere steensoort voor paden en terras. Gazonrenovatie of borderrenovatie, het rooien van een boom of beplanting, zodat de rest van het groen meer ruimte krijgt in de tuin. Vrijgekomen materiaal kan desgewenst ook weer hergebruikt worden. Samen met u stellen wij een plan op om een goede renovatie op te zetten die aan uw wensen voldoet.

Bekijk hier een van onze projecten